Ladestasjon elbil Easee med fokus på kvalitet og funksjonalitet

Idéen er å forme fremtidens strømnett og samtidig forbedre verden. Ladestasjon elbil Easee fokuserer nettopp på å tilfredsstille kundene og på samme tid redde miljøet vårt.

Ønsket er en bærekraftig bruk for å unngå overbelastning i strømnettet. Lading blir virkelig gjort nydelig smart.

Den generelle folkelige bevisstheten er i dag høyere enn noen gang, og vi kan bidra med å redusere Co2 utslipp gjennom våre elbiler. De er designet spesielt for å ikke benytte fossile brennstoffer slike som bensin eller diesel.

Vil du ha mer informasjon med en gang? Vi tar veldig gjerne en prat med deg. Du er velkommen til å kontakte oss på telefon 334 75 780 eller e-post post@komplettelektro.no.

Et oppriktig kundefokus med ladestasjon elbil Easee

Med et ekte og oppriktig kundefokus har Easee en kontinuerlig utvikling, nettopp for at forbrukerne skal få tak i et eksklusivt produkt til en god pris. De har en teknologirevolusjon som passer godt inn i fremtidens strømnett.

Frihet og kontroll er to begreper som ofte blir brukt kontinuerlig, og på samme tid er det viktig at vi skal kunne fortsette å ta vare på jordkloden vår.

Faktisk er ikke selve målet om å forandre verden så langt unna eller vanskelig å forstå, når man har tilgang til slike produkter som Easee ladestasjon.

Når fokuset er på kvalitet og funksjonalitet er det enkelt å spare miljøet og bidra til en grønnere verden.

I dag har vi større kunnskap om hvordan hver og enkelt og oss kan ha vår egen effekt på å spare unødvendig bruk av ressurser.

Opptil 110 km lading per time for elbil

Ladestasjonen maksimerer hele din tilgjengelige elektrisk kapasitet, enten i ditt hjem eller i bygningen der den blir benyttet. Dette utføres gjennom en faseutjevning og dynamisk belastning. En helt ultimat løsning for å levere denne type lading for blokker, arbeidsplasser, parkeringsplasser eller i privat garasje.

Både produsert, designet og utviklet i Norge nettopp for norske forhold.

Ladingen går opptil 22 kW / 110 km per time (avhengig av infrastruktur og bil). Dette betyr at den gir nesten 50% raskere lading av el-bil enn med andre hjemmeladere.

Hva bør du tenke på før du velger en ladestasjon til din elbil?

Lokalproduksjon er stadig mer i fokus den dag i dag. Med tanke på de individuelle behovene som norske hjem og bilførere i Norge har, blir nettopp ladeboksen utviklet i denne forbindelse. Dette betyr at Easee ladestasjon kan brukes utendørs like godt som inne i en garasje – det finnes intet dårlig vær for et produkt til denne kvaliteten.

Ladestasjon elbil Easee skiller seg ut ved at den ikke bare er full av frakt, men også bidrar med en unik lastbalansering, i tillegg til at den er 69 % mindre enn andre elbilladere.

Visste du at ladeboksen sparer miljøet for minimum 4 kg plast og kobber per produsert produkt? Dette viser tydelig innovasjonen som gjenspeiles i utviklingen.

Installasjon av ladestasjon elbil Easee

Du lurer kanskje på hvordan du skal få kjøpt og installert nettopp denne ladeboksen til din elbil, her kan vi hjelpe deg! Vi har lang erfaring i installasjon og dyktige elektrikere som hjelper deg i prosessen.

Man behøver ikke tenke på hvilket strømnett eller hvilken type lader bilen din behøver, nemlig fordi Easee passer til alle biler og alle hjem.

Du kan stole på at ladingen blir utført på en trygg og sikker måte – den kommer også med en innebygd type B jordfeilvern.

Vil du vite enda mer? Kontakt oss på e-post post@komplettelektro.no eller telefon 334 75 780 for en uforpliktende prat. Vi er her for deg!