Komplett elektro logo
« Installasjon av ladestasjon elbil Easee

Installasjon av ladestasjon elbil Easee

Publisert

Ladestasjon Elbil Easee med fokus på kvalitet og funksjonalitet

Easee Ladestasjon er en elbillader laget for å gi deg minst mulig å tenke på. Den passer for alle biler, til alle ladeformål og er fullstappet med teknologi. Ladestasjon elbil Easee fokuserer på å tilfredsstille brukerens behov, samtidig som den er et bærekraftig alternativ. 

Vil du ha mer informasjon? Vi tar veldig gjerne en prat med deg. Du er velkommen til å kontakte oss på telefon 334 75 780 eller e-post post@komplettelektro.no.

Opptil 110 km lading per time for elbil

Ladestasjonen maksimerer hele din tilgjengelige elektrisk kapasitet, enten i ditt hjem eller i bygningen der den blir benyttet. Dette utføres gjennom en faseutjevning og dynamisk belastning. Altså, mindre sjans for at sikringer går. Optimalt for private boliger, arbeidsplasser, parkeringsplasser og borettslag. 

Tåler like godt å stå utendørs som innendørs. 

Både produsert, designet og utviklet i Norge, for norske forhold.

Ladingen går opptil 22 kW / 110 km per time (avhengig av infrastruktur og bil). Dette betyr at Easee gir nesten 50% raskere lading av el-bil enn med andre hjemmeladere.

Smart og miljøvennlig

Ladestasjon elbil Easee skiller seg ut ved at den ikke bare er full av kraft, men også bidrar med en unik lastbalansering, i tillegg til at den er 69 % mindre enn andre elbilladere.

Visste du at ladeboksen sparer miljøet for minimum 4 kg plast og kobber per produsert produkt?  

Installasjon av ladestasjon elbil Easee

Du lurer kanskje på hvordan du kan få kjøpt og installert denne ladeboksen til din elbil, her kan vi hjelpe deg! Vi har lang erfaring i installasjon og dyktige elektrikere som leverer deg en helhetlig tjeneste. 

Du behøver ikke tenke på hvilket strømnett eller hvilken type lader bilen din behøver, Easee passer til alle biler og alle hjem.

Du kan stole på at ladingen blir utført på en trygg og sikker måte – Easee ladestasjon kommer også med innebygd type B jordfeilvern.

Vil du vite enda mer? Kontakt oss på e-post: post@komplettelektro.no eller telefon: 334 75 780 for en uforpliktende prat. Vi er her for deg!

«