Komplett elektro logo
« Solcelle til bolig, næringsbygg og hytte

Solcelle til bolig, næringsbygg og hytte

Publisert

Komplett Elektro installerer solcellepanel til bolig og næringsbygg, samt off-grid til hytter. En miljøvennlig og økonomisk investering.

Med solcellepanel på taket eller veggen gjør du både et miljøvennlig grep og ikke minst også et grep som merkes på strømregningen. Vi hjelper deg med å finne det anlegget som passer best til din hytte, bolig eller næringsbygg og installerer solcelleanlegget for deg.

Solcelle til hytta: Off-grid anlegg

I dag vurderer stadig flere hytteeiere egenprodusert strøm som et alternativ til å kjøpe strøm fra en strømleverandør. Årsaken til dette er at dagens teknologi gjør det mulig å produsere strøm som kan lagres i en batteribank. Du bruker strømmen etter behov akkurat når du trenger den. Når du drar fra hytta og har brukt en del strøm, lades batteribanken opp igjen til neste hyttebesøk. Dette gir muligheter for komfort på din «strømløse» hytte som var ganske så utenkelig for kun få år siden.

Les mer om installering av solcelleanlegg på hytta her: SMART Energibod -Hyttetorget.no Komplett elektro har avtale med hyttetorget om installering av kraftpakker fra deres sortiment.

Kraftpakke 230V 5kW Lithium Ultra 48V - Hyttetorget.no er meget godt egnet for hytter som ønsker 230 el-anlegg på hytta. Kraftpakke

Økt kvalitet på solcellepanel gir økt kapasitet

Dagens solcelleanlegg gir mye mer strøm enn for bare noen år tilbake. Vi snakker om mer enn til et par timer med lampelys og TV-titting. Økt kvalitet på solcellepaneler, ny batteriteknologi og strømsparende invertere er noen eksempler på komponenter som har endret seg de siste årene. I tillegg bruker moderne LED-lyspærer bare en brøkdel av den strømmen som de gamle glødepærene forsynte seg med. Det samme gjelder TV, kjøleskap og mange andre elektriske komponenter.

Hvor mye strøm trenger du på hytta?

Før du velger hvilken løsning som passer best for ditt bruk og din hytte, er det viktig å finne ut hvor mye strøm du trenger å produsere. Her må du tenke på hvilket utstyr du ønsker å ha på hytta i tillegg til hvor lange de lengste hytteoppholdene vil være. Er det bare snakk om strøm til enkel belysning, TV og mobillading? Eller ønsker du også strøm til kjøleskap, komfyr og støvsuger for eksempel? Når du har vurdert behovet ditt og valgt den løsningen som passer best for deg, installerer vi solcellepanelet for deg. Ta kontakt med oss – vi bistår gjerne.

Ta kontakt for mer informasjon!

Les mer om priser her

«